Wand- en bureausystemen van GCX

GCX's focus op gezondheidszorg heeft een uniek begrip gecreëerd in de interactie tussen medische apparaten, gebruikers en de specifieke gezondheidszorg-omgevingen. In samenwerking met partners en klanten ontwikkelt GCX producten die op vrijwel elk gebied in de gezondheidszorg kunnen worden gebruikt voor veilige positionering, mobiliteit en ergonomisch gebruik voor medische apparaten en computerproducten. Het doel: hulpmiddelen en oplossingen ontwikkelen waarmee medisch personeel de patiëntenzorg kan verbeteren.

Naast onze vakkundig ontworpen op maat gemaakte producten bieden we een reeks internationaal erkende serieproducten, evenals klantenservice en ondersteuning, om onze klanten uitstekende service te bieden.

                   

 
 


VHM-serie

Een veelzijdige basis voor medische werkstations en patiëntbewakingscomputers


Met de VHM montagearmen kunnen computers en medische apparaten gewichtloos bewegen door een reeks bewegingen die geschikt is voor alle gebruikers op het point-of-care gebied, ongeacht of ze zitten of staan. Naast de gecompenseerde verticale beweging, kan de VHM-serie ook zijwaarts worden aangepast, gekanteld en gezwenkt om ervoor te zorgen dat apparaten onder de optimale kijkhoek worden geplaatst.

De VHM armen kunnen worden aangepast aan vrijwel elke inbouwsituatie in een klinische omgeving: wanden, balies, plafonds, palen, rails, anesthesiemachines en meer. De VHM-36 kan werkstations of grotere medische apparaten bevestigen. De meer compacte VHM-25 monteert platte beeldschermen en kleinere apparaten.

     


VHC-serie

Een oplossing voor de moeilijkste gebieden


De systemen van de VHC-serie ondersteunen een flexibel, in hoogte verstelbaar Point-of-Care werkstation. De VHC kan worden geconfigureerd met een volledig assortiment standaard GCX-armen om een doorlopend werkstation voor wandmontage te verkrijgen of een volledig uit de wand te halen station voor een betere interactie tussen zorgverlener en patiënt. 

De VHC-serie is specifiek ontworpen voor gebruik in omgevingen in de gezondheidszorg met beperkte ruimte. De VHC komt slechts 10 cm van de muur en is een ideale oplossing voor gangen, onderzoeksruimten en spoedeisende hulpafdelingen.     


M-serie

Een volledig aanpasbare bevestigingsoplossing voor elke zorgomgeving


De M-Serie arm is een duurzame, eenvoudig te reinigen montageoplossing met een slank ontwerp, speciaal voor medische apparaten. Elke arm is uitgerust met een intern kabelmangement om de installatie overzichtelijk en netjes te houden.

De M-serie is een ideale oplossing voor toepassingen die een eenvoudige positionering van het apparaat vereisen op het Point-of-Care.

De armen van de M-serie zijn verkrijgbaar in verschillende lengtes, van inbouwbeugels tot een dubbelscharnierende arm va 61 cm. De armen kunnen worden aangepast aan elke inbouwsituatie, waaronder muren, ronde palen, een verscheidenheid aan railprofielen en anesthesiemachines. Deze veelzijdige arm is compatibel met een groot aantal accessoires en apparaten.

     


Bureaubladsystemen 

Ruimtebesparende beugels voor op het bureaubladOptionele bureauklem (VHM-25 arm)

Diverse kolomhoogtes verkrijgbaar

Front-end opties
75/100 mm VESA

Slide-in
montage

   
   
   
   
 
 
     
     
     
 
                       

 


Heeft u vragen over ophangsystemen van GCX of wenst u advies op maat?   Onze specialisten adviseren u graag. 

Jeroen van Olst en Magaly Verlinden

+31 (0)88 5506 200
+32 (0)47 1453 867

j.van.olst[at]alphatronmedical.com
m.verlinden[at]alphatronmedical.com