Terugblik op de Alphatron Experience Day

We kijken terug op een hele mooie Alphatron Experience Day 2018. Mede dankzij uw aanwezigheid was het een geslaagde en inspirerende dag!

Healthcare Content Management vraagt om een nieuwe visie op het gebied van interoperabiliteit en patiëntgerichte zorg. Dit was dan ook het thema van de dag. Want hoe organiseert u het vastleggen, beheren, bekijken én delen van data, zodanig dat dit daadwerkelijk bijdraagt aan een verbetering van de patiëntenzorg? En hoe optimaliseert u de uitwisseling van medische gegevens met andere zorginstellingen? Met JiveX en Mach7 hebben we de oplossing in huis om flow in uw data te brengen. Niet alleen binnen het ziekenhuis, maar ook in grote regionale zorgnetwerken.

Hieronder vindt u de presentaties die tijdens de Alphatron Experience Day gegeven zijn en de foto’s die gemaakt zijn door de fotograaf.

Heeft u naar aanleiding van de dag nog vragen, of wilt u meer weten over een van onze oplossingen? Neem dan contact met ons op via 088 - 550 62 00 of vul ons contactformulier in.


Download hier alle presentaties:

Opening
Patrick Zondag & Harald Verloop
ZGT Roadmap PACS
Jeroen Geerdink
The Future of HCM
Jérémy Cuif
JiveX Photo App
Peggy van den Heuvel
       
HCM - Getting Prepared
Daniel Geue 
HCM - Ready for Sharing
Melanie Dessel
XDM Netwerk Nederland
Gijs Schilten
Radiation Dose Monitoring
Florent Jault 
       
REVEAL
Daan Frerichs 
JiveX Radiology
Tim Saß 
Video Content Manager
Jori Havermans 
PACS Implementatie ZGT
Bastiaan de Vries 
       
Patiëntenportaal
Brian Sanderse 
     

     

 

Fotogalerij: