Statieven en apparatenwagens

Mobiel, wendbaar, robuust en afgestemd op uw toepassing!

Een in hoogte verstelbare werkplek die overal inzetbaar is, een OK-toren met medische scheidingstransformatoren voor endoscopie apparatuur, CTG wagen of een apparatenwagen voor een behandelkamer, Alphatron kan het leveren. Door jarenlange samenwerking met fabrikant iTD en de zorginstellingen kunnen wij ook advies op maat geven. ITD onderscheidt zich door hoogwaardige kwaliteit en enorme flexibiliteit. Vanuit zes basisframes is elke gewenste configuratie samen te stellen. De configuratie kunt u zelf samenstellen door middel van de configurator of u laat Alphatron een configuratie samenstellen op basis van uw wensen.

Uw trolley wordt op maat gemaakt en geassembleerd aan u geleverd.

De vijf basisframes zijn allemaal te verkrijgen in verschillende hoogtematen, soms ook in verschillende breedtematen, meer  of minder plateaus of ladeblokken. Toch onderscheiden de basisframes zich met unieke kenmerken:

 

                           
 


uni-cart

De juiste keuze bij weinig ruimte

Vooral onder moeilijke omstandigheden en bij krappe ruimte is de uni-cart een goede keuze. Zijn variabele onderstel zorgt voor de hoogste stabiliteit. Kleinere ap-paraten tot 60 kg totaal-gewicht kunnen zonder problemen worden meegenomen. 

     


vexio-cart

Aan situatie en ruimte aangepast

De vexio-cart heeft een slank en aansprekend design. Zijdelings mon-teerbare kabelgoten bie-den een vrijwel onzicht-baar en elektrisch veilig bekabelingsconcept. De cart kan worden belast tot 65 kg. Een optioneel uitschuifbare en afsluit-bare box onder het on-derstel zorgt voor meer bergruimte en beschermt tegen onbevoegde toe-gang.

     


pro-cart

Een sterk type - voor alle gevallen

De pro-cart kan worden belast tot 80 kg. Om lek-spanning vanuit de ap-paratuur te voorkomen, kan een scheidingstrans-formator worden geïnte-greerd. Het afdekprofiel met zachte rubberen lip-pen en vergrendelings-mechanisme biedt toe-gang tot een uniek kabelmanagement. Data en voedingskabels kun-nen apart worden weg-gewerkt in de centrale kolom. 

     


classic-cart

Eén voor alle gevallen


Verschillende uitbrei-dingsvarianten en een uitgebreid, modulair ac-cessoire programma mak-en de classic-cart tot een all-rounder in elk zieken-huis. Het laadvermogen van de cart bedraagt tot 150 kg. Stekkerdozen en kabels vinden ruimte in één van de kolommen. Optioneel verkrijgbare scheidingstransformator-en zorgen voor extra veiligheid.

     


compact-cart

Veel ruimte en handige details

Door de vormgeving van de basis bereikt de compact-cart een optimale verhouding van opslagruimte en nuttige ruimte. De cart bezit een laadvermogen van 180 kg. De kolommen garan-deren een veilige elek-trificatie en bieden bovendien een vrijwel onzichtbaar kabelmage-ment. Optioneel kan een scheidingstransformator worden geïnstalleerd.

 


Accessoires - veel extra's voor de dagelijkse praktijk

Met de uitgebreide keuze in accessoires, kan samen met de systeemcomponenten elke individuele wens voor een apparatuuropstelling gerealiseerd worden. Zo zorgen o.a. speciale houders voor de perfecte bevestiging van endoscopen, gasflessen of infuussystemen. Manden dienen ter opberging van kleinere materialen en diverse stekkerdozen ondersteunen, met volgens de normering geschikte stekkerblokkeringen, een noodzakelijke en veilige elektrificatie. Dankzij ons uitgebreide programma kan aan vrijwel elk van uw wensen in de standaarduitvoeringen worden voldaan. 

 


Heeft u vragen over statieven en apparatenwagens?   Onze specialisten geven u graag advies. 

Jeroen van Olst en Magaly Verlinden

+31 (0)88 5506 200
+32 (0)47 1453 867

j.van.olst[at]alphatronmedical.com
m.verlinden[at]alphatronmedical.com