Software ontwikkelaar

AMiSconnect

Heb jij een passie voor het werken met software en techniek in het algemeen? Wil jij het verschil maken als ontwikkelaar binnen de gezondheidszorg waar je werkt aan uitdagende software met als doel optimalisatie voor personeel en patiënt? En dit alles binnen een innovatief en dynamisch bedrijf? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wie zoeken wij?
Wij zijn op zoek naar een software ontwikkelaar voor de ontwikkeling van ‘service-oriented architecture’ applicaties die met name worden gebruikt op onze mobiele zorgwerkplek (Alphatron Mobile intelligent careStation). Ze bevinden zich op het snijvlak van hard- en software. Er zijn koppelingen met o.a. het ziekenhuis informatiesysteem, elektronisch patiëntendossier (EPD), medicatievoorschrijfsysteem, Active Directory, bloeddrukmeters, batterijen, paslezers en medicatieladen.

Onze oplossingen kunnen in de praktijk als volgt gebruikt worden:

 

Mevrouw Jansen ligt al twee weken in het ziekenhuis vanwege een breuk in het bovenste deel van de dijbeenhals. Ze glimlacht naar de verpleegkundige die de mobiele zorgwerkplek vlak bij het bed rijdt. De verpleegkundige scant de barcode op de polsband van mevrouw Jansen en de medische gegevens van mevrouw Jansen verschijnen op het beeldscherm. De verpleegkundige gebruikt een geïntegreerd apparaat om hartslag, zuurstofsaturatie, bloeddruk en temperatuur te meten, en de resultaten worden automatisch bijgeschreven in het medisch dossier.

Uit eerdere metingen en resultaten uit het lab is gebleken dat er sprake is van een mogelijke infectie. Hiervoor zijn antibiotica voorgeschreven. De verpleegkundige drukt op de knop voor medicatietoediening en de lade met de antibiotica voor mevrouw Jansen (alléén deze) springt open. De barcode op de medicatie wordt gescand. Hiermee wordt een controle uitgevoerd op de juistheid van het medicijn en de dosering, en wordt de gecontroleerde toediening geregistreerd.


Uit dit voorbeeld blijkt wel dat een Alphatron Mobile intelligent careStation niet zomaar een computer op wielen is. Het is een intelligente zorgwerkplek met apparatuur die data begrijpt, interpreteert en verwerkt met behulp van complexe algoritmes. Hiermee wordt het werk van het verplegend personeel geoptimaliseerd en de kwaliteit voor patiënten verbeterd.

De software ontwikkelaar die wij zoeken ontwikkelt door middel van nauwe samenwerking met een Duitse fabrikant van onder andere medische voorschrijfsystemen. De functie zal hoofdzakelijk vanuit Nederland uitgevoerd worden.

Wie zijn wij?
Alphatron Medical Innovations is een sterspeler binnen de zorgsector als het gaat om het bedenken en ontwikkelen van hard- en software oplossingen. De dagelijkse routine van het zorgproces vormt continue de drijfveer voor onze verbeteringen. Dit maakt Alphatron Medical Innovations een bijzonder bedrijf waar de nadruk van oplossingen ligt op persoonlijke effectiviteit in plaats van op techniek. De focus ligt hierbij op de behoeften van de zorgverleners. Regelmatig worden nieuwe producten of diensten niet alleen worden ontwikkeld voor, maar ook samen mét een klant.

Wat verwachten wij van jou?

5 jaar ervaring in een soortgelijke functie
Grote mate van zelfstandigheid en secuur in het werk
Communicatief vaardig en een initiatiefrijke instelling
Beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift. Beheersing van de Duitse taal is een pré.
Gevoel voor productgebruik in een zorgomgeving

Kennis van/ervaring met de volgende talen, methodieken en tools:
-   Java (back end)/JavaScript (front end)
-   Bij voorkeur ervaring met frameworks als Angular, Node.js, React
-   Continuous Integration pipeline, toolchain, Unit testing
-   Sonar, Jenkins, Git, Jira, SVN


Wat bieden wij?

Een veelzijdige en zelfstandige functie
Jonge, ondernemende sfeer met enthousiaste en betrokken collega’s, waarin jouw creativiteit en initiatieven alle ruimte krijgen
Ruimte om zelf te bouwen aan je functie, nieuwe initiatieven te ontplooien en te investeren in je persoonlijke ontwikkeling
Een inspirerende werkomgeving in een platte organisatie van ongeveer 50 medewerkers
Arbeidsvoorwaarden die passen bij je verantwoordelijkheidGeïnteresseerd?

Spreekt deze vacature je aan en voldoe je aan het geschetste profiel? Reageer dan via onderstaande button. 

  Solliciteren