Sales Support Medewerker - Hardware

Alphatron Medical biedt ‘medische workware’ waarmee zorgprofessionals soepel en prettig kunnen werken in het complete zorgproces. Die integrale aanpak maakt ons een unieke speler die daadwerkelijk flow in de zorg creëert. Onze specialisten ontwikkelen daarvoor samen met opdrachtgevers complete oplossingen door slimme toepassing en integratie van hard- en software. Van medische werkplekken en het mobiele zorgstation AMiS tot aan routine cardiodiagnostiek en de Healthcare Content Managementsystemen van JiveX en Mach7. Wij groeien snel en daarom hebben wij behoefte aan gedreven collega’s die bijdragen aan de verdere groei.

Wat wordt er van je verwacht?

In deze functie ben je gezamenlijk met het salesteam het eerste aanspreekpunt voor de klanten en leveranciers. Je belangrijkste doel is de inkomende vragen om te zetten in offertes en orders, en deze orders vervolgens compleet, tijdig en conform afspraak te verwerken. De problemen van klanten analyseer je en zoekt daar de best passende oplossing bij. Je offreert aan de klant en zorgt dat de artikelen tijdig worden ingekocht. Wanneer nodig werk je samen met de afdeling logistiek om de producten op tijd bij de klanten te krijgen. Interactie met onze afdeling Service is onderdeel van je werkzaamheden. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het voeren van de commerciële administratie, zoals de verwerking van de offertes en orders in de systemen en overige administratieve werkzaamheden die bij de inside sales / backoffice horen.Opleiding en ervaring

MBO+ / HBO niveau
Enkele jaren ervaring in een commerciële sales-/binnendienstfunctie
Ervaring met de applicaties Exact Globe en Synergy is een pré
Kennis van en/of affiniteit met de gezondheidszorg
Goede mondelinge en schriftelijke vaardigheden
Goede beheersing Nederlandse en Engelse taal

 Competenties

  • Communicatief en commercieel vaardig
  • Klant- en servicegericht
  • Oplossingsgericht
  • Teamspeler
  • Flexibel
  • Resultaatgericht
  • Technisch inzicht


Wat bieden wij

Een aantrekkelijk salaris dat past bij jouw opleiding en ervaring
Goede secundaire arbeidsvoorwaarden
Mogelijkheden voor verdere persoonlijke ontwikkeling
Een informele werksfeer met leuke en enthousiaste collega’sInteresse? Druk op de sollicitatiebutton en voorzie jouw sollicitatie van motivatiebrief en CV.
Indien er nog vragen zijn over de betreffende functie of het recruitmentproces, kun je contact opnemen met Femke van Duijn via recruitment[at]alphatronmedical.com.

  Solliciteren