Pendelsystemen

Pendelsystemen zijn niet meer weg te denken uit de ziekenhuizen. Hygiënisch doordat er niets meer op de grond staat en toch binnen bereik van de zorgprofessional door een enorme reikwijdte van het pendelsysteem. 

Een pendelsysteem wordt altijd afgestemd op de toepassing en op de omgeving. Is er plaats aan het plafond of is de muur de meest geschikte montageplaats? En wat dient er opgehangen te worden: alleen een monitor of toch een compleet werkstation voor o.a. PDMS? Het kan allemaal! 
Door bestaande technieken toe te passen en deze samen te brengen om onze eigen ontwikkelingen, zoals de C-motionbeugel (monitor- en keyboardbeugel), bestaan er unieke mogelijkheden. Bijvoorbeeld een ergonomisch werkstation dat zowel zittend als staand te gebruiken is. De hoogteverstelling is heel soepel en eenvoudig, doordat de pendel is afgestemd op de toepassing. De kabels lopen door de pendel heen, zodat ook het reinigen geen enkel probleem is. 

Uiteraard geven wij u graag extra uitleg op locatie over bijvoorbeeld het overbruggen van de ruimte boven het cosmetisch plafond, installatie of onderhoud van de pendelsystemen.

   
Werkstation aan de muur   Werkstation aan het plafond   Speciaal voor de patiënt

 

 


Heeft u vragen over pendelsystemen?   Onze specialisten geven u graag advies. 

Jeroen van Olst en Magaly Verlinden

+31 (0)88 5506 200
+32 (0)47 1453 867

j.van.olst[at]alphatronmedical.com
m.verlinden[at]alphatronmedical.com