(Parttime) Administratief medewerker Inkoop/Verkoop/Productie/Service

Vind je het leuk een echte spin in het web te zijn binnen een innovatieve organisatie? Ben je goed in orderverwerking en ga je gestructureerd te werk?
Dan komen wij graag met je in contact!
 
Als pionier bedenkt en ontwikkelt Alphatron Medical Innovations vernieuwende oplossingen die bijdragen aan de veiligheid van patiënten en aan een efficiënte manier van werken voor artsen en verplegend personeel. Hierbij proberen we altijd de specifieke behoefte van de klant zo goed mogelijk te inventariseren en onze oplossing daarbij aan te laten sluiten. De AMiS, een multifunctionele, mobiele zorgwerkplek met een geavanceerd systeem dat medicatiefouten vermindert, is hier een typisch voorbeeld van. Onze organisatie is met bijna 60 medewerkers een dynamische organisatie met korte lijnen, waar voldoende ruimte is voor eigen initiatief.

Wat wordt er van je verwacht?
Als administratief medewerker ben je verantwoordelijk voor diverse sales- en serviceprojecten binnen de divisie Innovations. Deze projecten begeleid je vanaf klantorder (A) tot levering aan de klant (Z), waarbij gedurende het hele proces zaken aan bod komen die strak gemonitord en gecontroleerd moeten worden. Denk hierbij aan bestellingen bij leveranciers, logistiek, picklijsten voor de productieafdeling, assemblage, kwaliteitscontrole en tot slot de verzending zodat de producten op de juiste manier en op het juiste moment bij de klant terecht komen. Je rapporteert aan de divisiemanager Innovations.Opleiding en ervaring

Minimaal 5 jaar ervaring als administratief medewerker

Affiniteit met computers, elektronica, mechanica, ergonomie, gebruiksvriendelijkheid en hygiëne

Ervaring met Exact Globe en/of Synergy is een pre

Kwaliteitsbewust, betrokken en secuur in het werk

Organisatorische vaardigheden

Communicatief vaardig en een klantgerichte en initiatiefrijke instelling

Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift

Gevoel voor productgebruik in een zorgomgeving

 Wat bieden wij

Een veelzijdige en zelfstandige functie voor minimaal 24 en maximaal 32 uur.

Jonge, ondernemende sfeer met enthousiaste en betrokken medewerkers, waarin jouw creativiteit en initiatieven alle ruimte krijgen.

Ruimte om zelf te bouwen aan je functie, nieuwe initiatieven te ontplooien en te investeren in je persoonlijke ontwikkeling.

Een inspirerende werkomgeving in een platte organisatie met korte lijnen.

Arbeidsvoorwaarden die passen bij je verantwoordelijkheid.

 Geïnteresseerd?
Ben jij die enthousiaste, klantgerichte collega die wij zoeken en voldoe je aan bovengenoemd profiel? Stuur dan je motivatie, voorzien van je CV per email naar: Alphatron Medical Innovations BV recruitment[at]alphatronmedical.com t.a.v. Femke van Duijn. 

  Solliciteren  


Meer informatie over Alphatron Medical Systems en Alphatron Medical Innovations kun je vinden op www.alphatronmedical.com en www.alphatroninnovations.com.