Over ons

Vanwege de vergrijzing van de Nederlandse bevolking en de toenemende administratieve druk op de zorg, wordt het steeds belangrijker om blindelings te kunnen vertrouwen op digitale systemen binnen zorginstellingen. Deze systemen dienen werkprocessen binnen de zorg te vereenvoudigen en te verbeteren. Niets is namelijk frustrerender dan dat je blaakt van ambitie maar dat de technologie niet meewerkt.

Alphatron Medical biedt daarom ‘medische workware’ waarmee zorgprofessionals soepel en prettig kunnen werken in het complete zorgproces. Die integrale aanpak maakt ons een unieke speler die daadwerkelijk flow in de zorg creëert. Onze specialisten ontwikkelen daarvoor samen met opdrachtgevers complete oplossingen door slimme toepassing en integratie van hard- en software. Van medische werkplekken en het mobiele zorgstation AMiS tot aan routine cardiodiagnostiek en de Healthcare Content Managementsystemen van JiveX en Mach7.

Veel Nederlandse ziekenhuizen schakelen ons inmiddels in en kiezen daarmee voor een partner op de lange termijn die hun flow kan optimaliseren. Alphatron Medical is de bondgenoot die hen met visie en creativiteit door bestaande en nieuwe technische mogelijkheden loodst. De partij die begrijpt dat hun gereedschap efficiënt, veilig en betrouwbaar moet zijn om lekker te kunnen werken. Dat is Alphatron Medical. Wij brengen flow in de zorg.Algemene Voorwaarden    |    Privacyverklaring