Nieuws


 

Beste in KLAS: JiveX wint de PACS-vergelijking

Duidelijk bovengemiddeld: zo kunnen de resultaten voor JiveX in het 2019 Best in KLAS rapport voor de Europese PACS-markt worden samengevat.  In alle onderzochte categorieën lag het JiveX Enterprise PACS duidelijk voor op de concurrentie en is daarmee de winnaar van de prestigieuze KLAS Award. De evaluatie om de ranglijst op te stellen was gericht op de mensen die er het beste van op de hoogte zijn - dat wil zeggen, onze gebruikers.

In totaal gaven onze JiveX-gebruikers het product 92,3 van de 100 mogelijke punten, vergeleken met een gemiddelde score van slechts 81,1 punten voor concurrerende producten. De focus van het klantenonderzoek, dat anoniem werd geëvalueerd, lag op de cultuur, loyaliteit, operations, product, relatie en waarde.

KLAS heeft in het BIK-rapport van 2019 prestatie-indicatoren toegevoegd om de context en transparantie van de productprestaties te verbeteren. Naast de algemene KLAS-score heeft KLAS ook lettergraden opgenomen voor de zes hoofdcategorieën: loyaliteit, cultuur, operations, product, relatie en waarde. Voor ons was het zeer verheugend om te zien dat onze klanten zich sterk inzetten voor ons product en bedrijf voor deze belangrijke categorieën.

 


"Natuurlijk waren we absoluut overtuigd van de hoge prestaties van ons product en onze diensten. Het maakt ons trots en verheugd dat JiveX Enterprise PACS zo hoog gewaardeerd wordt door onze klanten. Voor ons is de prijs in de eerste plaats een bevestiging van onze product- en dienstenstrategie tot nu toe. Ten tweede is het ook een enorme stimulans voor ons om deze kwaliteit te behouden en verder te verbeteren", aldus Guido Bötticher, Managing Director van VISUS Health IT GmbH.Over KLAS

KLAS Research stelt sinds 1996 productrapporten op, waarbij bepaalde IT-producten en productgroepen in de gezondheidszorg worden beoordeeld op basis van gebruikersonderzoeken.  De KLAS Award wordt uitgereikt op basis van de resultaten. Voor IT-specialisten en beslissers bieden de KLAS-rapporten een volledig, eerlijk, transparant en accuraat marktoverzicht van bepaalde producten.

Meer informatie en toegang tot de rapporten vindt u hier