Mobiele diagnostiek

Diagnostische apparatuur in combinatie met een mobiel werkstation is efficiënt en ruimtebesparend. AMiS is de ideale partner! Het aantal individuele “karretjes” voor specifieke doeleinden wordt hierdoor gereduceerd. Met AMiS als mobiel diagnostisch werkstation combineert u de digitale verslaglegging met de dagelijkse routinematige onderzoeken zoals bloeddrukmeting, temperatuur en ECG direct aan het bed van de patiënt!


 

Diagnostiek integratie AMiS

  • Vital Signs integratie met mobiele zorgwerkplek

    Diagnostische oplossingen in combinatie met de all-in-one mobiele zorgwerkplek, AMiS, leveren een bijdrage aan efficiënter werken van verplegend personeel. Vervoer van patiënten van en naar andere locaties en onderzoeksruimtes kan door deze oplossingen worden vermeden. Bovendien is de aanschaf van meerdere mobiele oplossingen niet meer nodig. Met AMiS Diagnostics combineert u de mobiele zorg met diagnostische onderzoeken zoals Vital Signs en ECG, direct aan het bed van de patiënt!

  • ECG integratie met mobiele zorgwerkplek

    Door custo med PC-based hart- en longdiagnostiek te combineren met een mobiele oplossing voegt u eenvoudig een ECG-acquisitiefunctionaliteit toe aan de (AMiS) zorgwerkplek. Het is zelfs mogelijk om een volledig functioneel stress ECG-lab te creëren.

Lees hier hoe Jeroen Bosch Ziekenhuis, rust- en stress ECG volledig geïntegreerd hebben met het PACS/EPD.

Meer weten over de diagnostische oplossingen?

Neem gerust contact met ons op.