Mach7

Mach7 biedt een zeer schaalbaar Enterprise Imaging platform dat ontsluiting van medische data mogelijk maakt, patiëntdata consolideert en het delen van data vereenvoudigt. Dit alles met een open architectuur en gebruik van medische standaarden.

Door de zeer krachtige grafische user-interface kunnen complexe processen eenvoudig door de zorginstelling worden beheerd, waarbij een real-time dashboard u direct op de hoogste stelt van alle processen. Hiermee is er veel minder afhankelijkheid van leveranciers en krijgt u zelf de controle over uw data terug. Ook het inzetten van dure externe consultants kan zo tot een minimum worden beperkt.

In toenemende mate is het voor zorginstellingen van belang om zelf grip te krijgen en te houden op de medische data. Voor technieken als Artificial Intelligence (AI) en Decision Making Support is het van belang om zelf toegang te hebben tot de data en zelf te bepalen wat er mee gebeurd. De krachtige workflow manager van Mach7 maakt dit mogelijk. Dit kan volledig binnen Mach7 vormgegeven worden  of als workflow laag binnen uw bestaande PACS of VNA.

Het platform kan zeer schaalbaar worden ingezet van optimalisatie op een afdelings-workflow, tot een ziekenhuisbreed VNA of een regionaal uitwisselingsnetwerk. 
Middels de powertools is het mogelijk om bestaande workflows te optimaliseren en zo beperkingen van uw bestaande PACS of modaliteit weg te nemen.

De modulaire opbouw maakt het mogelijk om zelf uw beeldmanagementstrategie vorm te geven en volgens een Best of Breed strategie uw gewenste viewer en post-processing pakketten te integreren. Dit alles volgens de laatste standaarden zoals DICOM, HL7, HL7 CDA, FHIR en XDS.