Vendor Neutral Archive (VNA) - slider-left Vendor Neutral Archive (VNA) - slider-right

Vendor Neutral Archive (VNA)

Vendor Neutral Archive (VNA)
Wie vandaag de dag een compleet beeld wil krijgen van het medisch verleden van een patiënt, moet de benodigde informatie moeizaam bij elkaar zoeken. Actuele en oudere patiëntgegevens zijn verdeeld over ZIS, DMS, PACS en diverse subsystemen van specialistische afdelingen binnen een ziekenhuis.

Met een Vendor Neutraal Archief (VNA) worden alle medische beelden en data ziekenhuisbreed geïntegreerd in één niet-fabrikant gebonden archief.

Om de flow rondom beeldmananagement in zorginstellingen te optimaliseren is echter meer nodig dan alleen een archief. Een Healthcare Content Management systeem is een platform dat, naast archivering (VNA), oplossingen biedt voor de totale flow rondom beeld- en datamanagement. Van integratie, verwerking, presentatie tot distributie van alle medische gegevens en beelden

Alle soorten beelden en gegevens vanuit de afdelingen zijn toegankelijk met slechts één viewer. Hierdoor zijn alle medische gegevens per patiënt in 1 oogopslag te zien. De gebruikersinterface van de viewer maakt snelle en eenvoudige navigatie mogelijk. Onderscheidend hierin is dat de data aandoening specifiek wordt getoond, dat wil zeggen in medische context wordt gepresenteerd.

Vendor Neutral Archive (VNA) - vna

Lees meer over Vendor Neutral Archive » 
Vendor Neutral Archive (VNA) - medical-integration Vendor Neutral Archive (VNA) - workflow-management Vendor Neutral Archive (VNA) - medical-viewing Vendor Neutral Archive (VNA) - medical-archive
Integreren van
medische gegevens
Verwerken van
medische gegevens
Bekijken en analyseren van medische gegevens Archivering van
medische gegevens