All-in-one mobiele zorgwerkplek - slider-left All-in-one mobiele zorgwerkplek - slider-right

All-in-one mobiele zorgwerkplek

All-in-one mobiele zorgwerkplek

Dé multifunctionele intelligente zorgwerkplek voor nu en in de toekomst.

All-in-one mobiele zorgwerkplek - amis_computer_on_wheels   All-in-one mobiele zorgwerkplek - amis_medicatiewagen   All-in-one mobiele zorgwerkplek - amis_verpleegwagen   All-in-one mobiele zorgwerkplek - amis_diagnostiekwagen   All-in-one mobiele zorgwerkplek - amis_vital_signs_wagen   All-in-one mobiele zorgwerkplek - amis_videoconferentie-wagen
Computer on Wheels   Medicatiewagen   Verpleegwagen   ECG-wagen   Vital signs wagen   Videoconferentiewagen

 

AMiS - Alphatron Mobile intelligent careStation - gaat verder dan de zogenaamde “Computer op Wielen” waarbij het accent op het mobiel maken van een computer lag. AMiS is ontwikkeld voor de zorgverlener. Alle benodigde technologie om veilig, hygiënisch en mobiel te kunnen werken is standaard aanwezig. De vormgeving, ergonomie en functionele aspecten van AMiS zijn belangrijke aspecten bij het bevorderen van de efficiëntie en het gebruiksgemak van de zorgverlener!

Het zorgstation van AMiS heeft een modulair ontwerp en kan worden aangepast aan de eisen en wensen van nieuwe en veranderende zorgprocessen. Met de geïntegreerde AMiS computer kunt u er zeker van zijn dat upgrades van hard- en software gemakkelijk te realiseren zijn.

AMiS is speciaal ontworpen om een zorgwerkplek te creëren waarmee u mobiel en draadloos toegang heeft tot het EPD. AMiS kan onder andere worden ingezet om medicatie toe te dienen, maar kan in een handomdraai worden ingezet voor het Elektronisch Verpleegdossier. De zorgwerkplek kan worden voorzien van opbergruimtes voor medische hulpmiddelen en andere accessoires.  

Kom meer te weten over AMiS »