JiveX 

JiveX biedt schaalbare totaaloplossingen voor het ziekenhuisbreed beheren van medische data.
Het veelzijdige platform kan worden ingezet als (Enterprise) PACS, PACS-II, VNA, Document Management en uitwisselingsplatform. Het betreft hier niet alleen beelden maar ook gestructureerde en ongestructureerde patiëntdata. Het biedt een geïntegreerd concept waarin de complete workflow van acquisitie, verslaglegging tot ontsluiting in de kliniek en de regio wordt ingericht op basis van IHE-standaarden.

De hoge mate van aanpasbaarheid zorgt voor een optimale aansluiting bij de gewenste workflow. Dit geldt voor de gehele keten vanaf acquisitie, verslaglegging door de radioloog als voor de aanvragend specialist.

Voorbeelden hiervan zijn o.a. de geavanceerde Hanging Protocollen en de boomstructuur binnen de viewer. Medische specialisten beoordelen de oplossing ook als zeer gebruikersvriendelijk en efficiënt. Door de volledige  integratie van de interoperabiliteit standaarden zoals XDS, XDM en FHIR en oplossingen als een portaal is de data direct beschikbaar buiten de muren van uw zorginstelling.      

De open en vendor neutrale architectuur en het gebruik van de bovengenoemde standaarden maken JiveX tot een innovatief en schaalbaar platform, dat klaar is voor ontwikkeling als Structured Reporting en Artificial Intelligence (AI).