Evenementen


 

Save the date: Alphatron Experience Day

8 november 2018

Alphatron Experience Center


Binnenkort organiseert Alphatron Medical Systems de jaarlijkse Alphatron Experience Day met als thema Healthcare Content Management. Nieuwe ontwikkelingen op het gebied van o.a. VNA, PACS en uitwisseling van informatie zullen hier gepresenteerd worden. 

Datum: Donderdag 8 november 2018
Tijd: 12:00 - 21:00 (incl. lunch en diner) 

De dag zal plaatsvinden in het Alphatron Experience Center op de Fairoaksbaan te Rotterdam. Zodra het volledige programma bekend is krijgt u een uitnodiging toegestuurd. 

Wilt u aanwezig zijn? Reserveer deze datum dan vast in uw agenda.
Uiteraard kunt u zich alvast inschrijven en een plek reserveren voor deze dag. Klik hier voor het inschrijfformulier of stuur een e-mail naar marketing@alphatronmedical.com

Wat kan ik verwachten?

Tijdens de Alphatron Experience Day hoort u meer over de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van Healthcare Content Management. Dankzij het interactieve programma heeft u ruimschoots de gelegenheid om met uw collega's uit andere ziekenhuizen kennis te maken en van gedachten te wisselen.

Het programma bestaat uit een plenair gedeelte waarin sprekers van verschillende ziekenhuizen een case presenteren, en een interactief gedeelte waarin u specifieke workshops of presentaties kunt bijwonen. 

De dag wordt afgesloten met een verrassende activiteit en borrel en diner.