Diagnostic suite

Met de diagnostic suite introduceert Alphatron Medical een krachtige procesondersteunende applicatie waarmee een groot aantal diagnostische onderzoeken direct gekoppeld wordt met het EPD.  Uiteraard gebaseerd op de open standaarden zoals HL7 en DICOM.

De custo diagnostic suite biedt:

  • Cardiorevalidatie
  • Spiro-ergometrie (CPET)


Middels een enkele handeling wordt de patiënt geselecteerd en het onderzoek gestart. Zodra het onderzoek wordt beëindigd zijn de gegevens direct ziekenhuisbreed beschikbaar! Met de custo diagnostic interface hebben de gebruikers voor alle type onderzoeken dezelfde werkwijze. De beandelend arts heeft daarnaast controle over de wijze waarop de onderzoeken gepresenteerd  en gerapporteerd worden. 

 

1. Patiëntgegevens en orderinformatie worden middels HL7 en/of DICOM verstuurd.

8. Snel en eenvoudig rapporteren met definieerbare tekstvelden en modules.

7. Met een persoonlijke werklijst heeft de arts toegang tot onderzoeken waarvoor rapportage nog plaats moet vinden.

6. De "satellite" functie biedt de mogelijkheid om diagnostische onderzoeken direct aan het patiëntenbed en op externe locaties uit te voeren. De werklijst en onderzoekfunctionaliteiten zijn ook offline beschikbaar. Het mobiele systeem synchroniseert automatisch, onafhankelijk van de beschikbaarheid van stroom, zodra er verbinding is met het ziekenhuisnetwerk.

9. De rapportage wordt inclusief meetgegevens verstuurd naar het ZIS of PACS middels HL7 en/of DICOM.

2. De werklijst bevat geplande onderzoeken en de medisch technicus start het proces met één klik.

3. Derde partij software kan worden geïntegreerd waarbij onderzoeksverslagen direct in custo diagnostic worden geïmporteerd

4. Derde partij ECG apparatuur met digitale output kunnen worden geïntegreerd middels SCP/FDA-XML koppeling.

5. De combinatie van custo med hardware met de custo diagnostic suite is het ideale platform voor alle cardiopulmonale onderzoeken in de functionele diagnostiek.