C-motion beugel

De C-motion beugel vergemakkelijkt het gebruik van een Point-of-Care PC met toetsenbord en muis in combinatie met een variabel veersysteem. Met de C-motion kunt u eenvoudig een compleet werkstation voor Patiënt Data Management Systeem (PDMS) rechtstreeks naast het patiëntenbed maken. De houder van de C-motion is zeer flexibel en heeft een toetsenbordplateau dat naar persoonlijke wensen en behoeften aanpasbaar is en zo rekening houdt met de ergonomie van de werkplek.

Naast de hoogteaanpassing van de gehele houder, kunnen het toetsenbord-plateau en de VESA-monitorhouder onafhankelijk van elkaar gedraaid en gekanteld worden. Het toetsenbordplateau heeft een uittrekbaar muisplatform (muismat) dat zowel door rechts- als linkshandigen kan worden gebruikt. Het C-vormige frame maakt een zeer stabiele beweging en rotatie van het systeem mogelijk, omdat het zwaartepunt van de eenheid zich onder het scharnier van het ophangsysteem bevindt.

Het geïntegreerde kabelmanagement in de houder zorgt voor een goede hygiëne en beschermt tegen externe invloeden. De C-motion beugel helpt bij het creëren van compacte, ergonomische en gebruiksvriendelijke werkstations voor uw zorgverleners.

 

     
        

 

                                               


Heeft u vragen over de C-motion pendance of wenst u advies op maat?   Onze specialisten adviseren u graag. 

Jeroen van Olst en Magaly Verlinden

+31 (0)88 5506 200
+32 (0)47 1453 867

j.van.olst[at]alphatronmedical.com
m.verlinden[at]alphatronmedical.com