AMiSconnect

  Hét mobile connectivity platform voor ICT en verpleging


  De functionaliteiten van AMiSconnect dragen bij aan een efficiënte en gebruiksvriendelijke workflow. De verpleegkundige logt eenmaal in met zijn of haar persoonlijke ID-badge en de mobiele werkplek gaat automatisch naar de juiste ergonomische werkhoogte. Vervolgens wordt het EPD geopend en middels het scannen van de barcode van de patiënt staat altijd het juiste patiëntendossier op het scherm. De Vital Signs metingen worden getoond op het computerscherm, waarna met één druk op de knop de EWS (Early Warning Score) berekend wordt en metingen direct in het EPD worden opgeslagen. Vervolgens dient de zorgverlener in dezelfde flow de medicatie toe aan de patiënt middels de individueel gekoppelde/beveiligde patiëntladen van de medicatiebox.

  ...Op naar de volgende patiënt! 

   

  Download brochure

   


  AMiSconnect brengt flow in de verpleging

  Tijdbesparing

  Snelle en veilige medicatie

  Eenvoudig inloggen, minder handelingen en geen vertraging bij het tonen van informatie zorgen voor een efficiënte workflow van de verpleging en meer tijd en aandacht voor de patiënt. Voor de ICT-beheerder wordt de mobiele werkplek een eenvoudig en overzichtelijk te beheren apparaat binnen het ziekenhuis die voor meer continuïteit op de afdeling zorgt.

  Met de intelligente medicatie-oplossing krijgt de zorgverlener middels persoonlijke pincode of ID-badge veilig, snel en gecontroleerd toegang tot medicatie. Gebruikersrechten worden centraal beheerd en zijn gekoppeld aan de Active Directory. Door de intelligente timer wordt toegang tot medicatie nooit te vroeg of te laat vergrendeld.

  Continuïteit met de Fleet Manager   Centrale autorisatie   Automatische werkplekinstelling   Individueel gekoppelde medicatieladen

  De Remote Fleet Manager van AMiSconnect geeft de serviceverlener een compleet inzicht in de operationele status van alle vaste en mobiele zorgwerkplekken. Dankzij accurate informatie over computersystemen, apparatuur, accu’s en de wifiverbinding is de serviceverlener proactief in het voorkomen van verstoringen. Tevens kan de aard van verstoringen sneller en duidelijker acherhaald worden. Met de Remote Fleet Manager waarborgt u efficiënt de continuïteit van het zorgproces!

  Lees meer over Remote Fleet Manager »

    Middels centraal gebruikersbeheer en koppeling met de Active Directory (AD) is het mogelijk om veilig, snel en gecontroleerd toegang te krijgen tot alle functionaliteiten van AMiSconnect; toegang tot medicatie, uw persoonlijke werkhoogte en het ondertekenen/doorsturen van Vital Signs meetwaarden.   Na het inloggen op de mobiele werkplek wordt AMiS automatisch in uw laatst gebruikte persoonlijke zit- of sta- werkhoogte ingesteld. Door centrale dataopslag binnen AMiSconnect wordt de persoonlijke werkplekhoogte automatisch overgenomen op iedere AMiS werkplek binnen het ziekenhuis.   Met de individueel gecontroleerde medicatiebox worden medicatieladen direct gekoppeld aan een patiënt of medicatie en beveiligd gedurende het hele proces van apotheek tot aan het bed van de patiënt. Door verificatie van de patiënt wordt medicatie niet meer verwisseld. De koppeling (integratie) van de medicatiebox en het EVS zorgt voor de volledige controle van medicatie binnen de vertrouwde gebruikersomgeving van het EVS.
  Integratie conform standaarden HL7/IHE   Integratie Single Sign On providers   Vital Signs direct in het EPD   Vier-ogenprincipe

  Middels HL7 koppelingen is AMiSconnect in staat eenvoudig te communiceren met alle EPD/EVS-pakketten. 

   

   Middels integratie tussen AMiSconnect en Single Sign On providers wordt een perfecte combinatie gemaakt tussen bestaande oplossingen en de soft- en hardware oplossingen van AMiS. Gebruikersnamen en wachtwoorden worden vervangen door het scannen van een ID-badge en/of vingerafdruk.

    Naast de fysieke integratie met AMiS integreert nu ook de meest gebruikte Vital Signs apparatuur met het EPD. De metingen worden verricht en direct op het computer-scherm weergegeven. Vervolgens wordt de EWS berekend en de gegevens automatisch verstuurd naar het EPD. Minder handelingen, minder risico’s bij het overtypen van de waarden, geen vertraging alvorens waarden beschikbaar zijn en traceerbaarheid zijn essentieel voor een veilige en efficiënte workflow.   Bij de individueel controleerde medicatie-oplossing is het tevens mogelijk een vier-ogenprincipe toe te voegen aan medicatielades. Deze functionaliteit zorgt voor extra beveiliging op o.a. medicatielades met opiaten.

   

  Flow in de verpleging = meer tijd en aandacht voor de patiënt

   


  De voordelen van AMiSconnect

    Voor de verpleging     Voor de ICT
  Ergonomie middels de automatische werkplekinstelling   Centraal beheer van autorisaties en instellingen van AMiSconnect platform


  Meet- en onderzoeksgegevens direct beschikbaar in het EPD Meer zekerheid en duidelijkheid over de aard van een storing


  Medicatieveiligheid middels lades op patiëntniveau, automatische vergrendeling en vier-ogenprincipe Web-based monitoring van alle Alphatron hardware vanaf de ICT-werkplek


  Verminderen van aantal handelingen Ontvangen van notificaties bij gesignaleerde aandachtspunten


  Tijdbesparing Tijdbesparing

   


  Heeft u vragen over AMiSconnect?   Onze specialist geeft u graag advies. 

  Jeroen van Olst

  +31 (0)88 5506 200

  j.van.olst[at]alphatronmedical.com

   

  • Tijdbesparing
  • Centrale autorisatie
  • myHeight: Automatische werkplekinstelling
  • Snelle en veilige medicatie