Grote kans dat onderdelen aan vervanging toe zijn.

Uw AMiS gaat nog prima mee, maar na 5 jaar kunnen onderdelen aan vervanging toe zijn. Wellicht tijd om uw AMiS te upgraden.

Om een trage mobiele werkplek te voorkomen, is het van essentieel belang tijdig actie te ondernemen. De onderdelen en apparatuur kunnen namelijk vervangen worden. 

Een eenvoudige manier om uw AMiS weer als nieuw te laten werken en weer jaren vooruit te kunnen. Zonder grote investeringen!


Innovatie zit vanbinnen!

2013

2018

 


 

Accu

Net zoals bij vele andere apparaten gaat helaas ook de accu van AMiS op den duur achteruit. De ontwikkeling op accutechnologie is de laatste jaren aanzienlijk vooruitgegaan. Het huidige accusysteem van AMiS kan eenvoudig verwisseld worden. Het nieuwe accusysteem is voorzien van een Lithium-ion accu en heeft een nog beter uithoudingsvermogen!!

   

Een AMiS staat tot wel

14

uur per dag aan

 
 

Snelle en veilige medicatietoegang

Met de intelligente medicatie-oplossing krijgt de zorgverlener middels een persoonlijke pincode of medewerkerspas veilig, snel en gecontroleerd toegang tot de medicatie. Met een simpele upgrade kan de zorgverlener voortaan toegang krijgen via de medewerkerspas. Gebruikersrechten worden centraal beheerd en zijn gekoppeld aan de Active Directory. Door de intelligente timer wordt toegang tot medicatie nooit te vroeg of te laat vergrendeld. 

Lees meer over medicatieveiligheid

   

Er worden wekelijks

560

medicatielades per AMiS geopend

 
 

Wielen

Eén AMiS rijdt jaarlijks gemiddeld 75.000 meter! Daarom is het belangrijk om te controleren of de wielen en de remmen daarvan nog in orde zijn.

Alphatron biedt een ruimte keuze uit ongeremde en geremde wielen in diverse afmetingen.

   

50.000

meter per jaar

 
 

Computer en monitor

Gemiddeld zijn zorgprofessionals 24 minuten per dag aan het wachten op een trage computer of Wi-Fi-verbindingen. Ook de technologie op het gebied van (all-in-one) computers is hard vooruit gegaan. Zo zijn de all-in-one computers van Alphatron uitgerust met de nieuwste processoren.

Is tevens de monitor nog compatibel met de software waarmee uw collega's werken?

Bekijk hier onze all-in-one computers en monitoren

   


24

minuten per dag tijdwinst

 

Remote Fleet Manager

Wist u dat storingen sneller en duidelijker achterhaald kunnen worden? De Remote Fleet Manager geeft de servicemedewerker een compleet inzicht in de operationele status van alle vaste en mobiele werkplekken. U waarborgt hiermee efficiënt de continuïteit van het zorgproces!

Lees meer over Remote Fleet Manager

     

50

minuten per dag tijdwinst

 

 

Laat Alphatron Medical uw AMiS zorgstations nakijken en ervoor zorgen dat ze nog jaren mee kunnen.

Heeft u vragen of wilt u uw AMiS laten controleren? Onze specialisten geven u graag advies. 

Harriëtte Westhuis en Lindsey van Kan

Tel.: +31 88 5506 249

service[at]alphatronmedical.com