Alphatron Experience Day - VOL

Helaas is het niet meer mogelijk om in te schrijven voor de Alphatron Experience Day. Door onderstaand formulier in te vullen komt u op de reservelijst te staan. Indien er plekken vrijkomen nemen wij contact met u op.

Healthcare Content Management vraagt om een nieuwe visie op het gebied van interoperabiliteit en patiëntgerichte zorg.

Want hoe organiseert u het vastleggen, beheren, bekijken en delen van data, op een manier waarop u daadwerkelijk bijdraagt aan een verbetering van de patiëntenzorg? Hoe kunt u de uitwisseling van medische gegevens met andere zorginstellingen optimaal organiseren?    

Alphatron Medical Systems nodigt u van harte uit om dieper op deze onderwerpen in te gaan tijdens onze jaarlijkse Alphatron Experience Day met als thema Healthcare Content Management. Nieuwe ontwikkelingen op het gebied van o.a. VNA, PACS, AI en uitwisseling van informatie zullen hier gepresenteerd worden. Dankzij het interactieve programma heeft u ruimschoots de gelegenheid om met uw collega's uit andere ziekenhuizen kennis te maken en op een informele manier van gedachten te wisselen.

Datum: Donderdag 8 november 2018
Tijd: 12:00 - 21:00 (incl. lunch en diner) 

De dag zal plaatsvinden in het Alphatron Experience Center op de Fairoaksbaan te Rotterdam.

Wat kunt u verwachten?

Het programma bestaat uit een plenair gedeelte waarin sprekers van verschillende ziekenhuizen een case presenteren, en een interactief gedeelte waarin u specifieke workshops of presentaties kunt bijwonen. De dag wordt afgesloten met een verrassende activiteit en borrel en diner! 

 

Download het volledige programma hier

 

 

 

  Wilt u weten wat er met uw persoonsgegevens gedaan wordt? Bekijk hier onze privacyverklaring.