English

Producten

AMiS mobiel zorgstation

AMiS is de innovatieve mobiele zorgwerkplek voor een veeleisende toekomst. Compact en wendbaar, draadloos, multifunctioneel, ergonomisch, eenvoudig verstelbaar in hoogte en gemakkelijk te reinigen.
Dankzij het modulaire design kunt u de AMiS snel en eenvoudig omvormen naar bijvoorbeeld een functiewagen, medicijnwagen of een mobiele diagnostische oplossing. Laat de ballast van diverse karren en toestellen los en kies voor de modulaire revolutie van één universeel platform.

In de onderstaande categorieën zijn de verschillende producten van AMiS te vinden.
Kijk op de website van AMiS voor alle mogelijkheden met AMiS!

AMiS Verpleegwagen

AMiS Verpleegwagen (COW)

AMiS Medicatiemodule

AMiS Medicatiemodule

AMiS Accessoires

AMiS Accessoires

custo med diagnostiek

Met de custo diagnostic suite introduceert Alphatron Medical een krachtige procesondersteunende applicatie waarmee een groot aantal diagnostische onderzoeken direct gekoppeld wordt met het EPD. Uiteraard gebaseerd op de open standaarden zoals HL7 en DICOM.

custo watch

custo watch: 24 uurs holter met draadloze registratie

custo kybe

custo kybe: Telemetrische ECG Monitoring

Holters

Holters

JiveX PACS

Alphatron Medical heeft sinds 2005 ervaring met het acquireren, opslaan en ziekenhuisbreed distribueren van alle beelden. zowel binnen als buiten de afdeling Radiologie. In de afgelopen jaren is het systeem uitgegroeid tot een Enterprise Healthcare Content platform.

XDM Dicom Mail

XDM Dicom Mail

IHE-XDS

IHE-XDS

Viewers

Viewers

Medische ICT hardware

Aspecten als medische veiligheid, hygiëne en betrouwbaarheid zijn onlosmakelijk verbonden met de productgroep medische ICT hardware. Onderscheidend is de keuze die wij voor u hebben gemaakt in het aanbod aan merken en modellen. Onze flexibiliteit en betrouwbaarheid van leveren en de jarenlange betrouwbare service zijn niet alleen uw, maar ook onze selectiecriteria voor ons aanbod ICT producten.

Medische computers

Medische computers

Medische beeldschermen

Medische beeldschermen

Medische toetsenborden

Medische toetsenborden

Medische draagsystemen

Hoge kwaliteit, veelzijdig, innovatief en speciaal ontworpen voor de zorg!  
Dat zijn de belangrijkste kenmerken voor de montagesystemen die Alphatron levert. Of het nu gaat om mobiele oplossingen of vaste systemen; voor elk systeem geldt dat ze enorm veelzijdig zijn en helemaal naar uw wensen op te bouwen zijn. Door onze jarenlange samenwerking met zowel de fabrikanten als de zorginstellingen kunnen wij het perfecte montagesysteem samenstellen, afgestemd op de omgeving, toepassing en gebruiker!

iTD Trolleys

iTD Trolleys

Ophangsystemen

Ophangsystemen

Pendelsystemen

Pendelsystemen