English

Oplossingen

Ziekenhuisbreed Beeldmanagement

In een land dat voorop loopt op het gebied van digitalisering, biedt Alphatron Medical ziekenhuisbrede oplossingen voor de acquisitie, archivering en distributie van alle medische beelden binnen zorginstellingen en zelfs tot ver daarbuiten! Alphatron is reeds 10 jaar een belangrijke distributeur van het zeer flexibele beeld –en datamanagementsysteem JiveX, ontwikkeld door de Duitse leverancier Visus. In alle facetten van beeldmanagement biedt Alphatron Medical innovatieve oplossingen.
JiveX Medical Archive

JiveX Medical Archive

Radiologie PACS

Radiologie PACS

Regionale uitwisseling

Regionale uitwisseling

Mobiel werken

Voor Alphatron komt de continue drijfveer voor verbetering uit de dagelijkse routine van zorgverleners. Goede zorg en oog voor detail op gebruikersniveau versnelt de acceptatie van mobiel werken. Dat is helemaal belangrijk nu de focus verschuift naar de patiënt en de zorgverlener aan het bed. Dit vraagt om meer kennis van zorgprocessen en workflow op de afdelingen, medische normen en eisen rondom zaken als hygiëne, arbo en patiëntveiligheid. Hier heeft Alphatron de afgelopen tien jaar veel kennis opgebouwd. Daar komt nog bij dat met de komst van mobiele devices als iPads ook voor de zorgverlening de scheiding tussen hard- en software verdwijnt. Door onze expertise op het gebied van zorgprocessen, zorgverleners, hygiëne en arbo, ICT hardware, elektronica en software is Alphatron een toonaangevende en leidende partij op het gebied van mobiel werken.

Een oplossing voor de mobiele zorgverlener!

Computer On Wheels (COW)

AMiS Medicijnverdeelwagens

Medicijnverdeelwagens

AMiS Diagnostiek

Mobiele Diagnostiek

Klinische werkplekken

Specialist in “antizwaartekracht” oplossingen! Flexibiliteit, veiligheid en ergonomie zijn belangrijke kenmerken van het omvangrijke pakket aan bevestigingssystemen voor ict- en medische apparatuur. Alphatron stelt passende oplossingen samen van uitsluitend gerenommeerde kwaliteitsmerken zoals ITD en GCX. Bijzonder is de enorme diversiteit aan oplossingen die wij klantenspecifiek kunnen leveren. Alphatron helpt u bij het verbeteren van de werkplek, het efficiënt benutten van de beschikbare ruimte en middelen met als voornaamste doel, het besparen van kosten en de gebruiker optimaal zijn/haar zorgtaak laten uitvoeren. 

PDMS werkplekken

Patient Data Management Systeem werkplekken

Mobiele sedatie

Mobiele sedatie volgens de richtlijnen PSA

Cardiopulmonale diagnostiek

Van artsenpraktijk tot moderne ziekenhuizen is het gebruik van PC’s en netwerken niet meer weg te denken, “papierloos” is de toekomst. Alphatron Medical heeft met het Duitse custo med een specialist in huis met meer dan 30 jaar ervaring in de cardiopulmonale diagnostiek. Het unieke custo diagnostic suite is hèt centrale platform waar patiëntendemografie, onderzoeken, analyses, rapportages en distributie digitaal worden verwerkt. De apparatuur van custo med is volledig PC-based voor (draadloze) digitale opname, weergave en opslag. Via de gestandaardiseerde interfaces HL7 en DICOM worden gegevens uitgewisseld met het ZIS, EPD, PACS of VNA.

Universeel platform

Universeel platform

Gebruiksvriendelijk

Gebruiksvriendelijk

Single applicatie beheer

Single applicatie beheer