English

Nieuws   |   10 februari 2015

Sint Lucas Andreas Ziekenhuis kiest voor custo cardio 200BT

 
 
custo med “state of the art” ergometrie implementatie 
De verouderde ergometrie opstelling op de Nucleaire Geneeskunde van het Sint Lucas Andreas Ziekenhuis was aan vervanging toe. In de oriëntatie naar een nieuwe ergometrie opstelling is als doel gesteld, een ligfiets, ECG recorder en koppeling aan het EPD. Alphatron Medical is distributeur van de complete productlijn van het gerenommeerde Duitse kwaliteitsmerk custo med dat staat voor innovatieve, veilige en zeer gebruiksvriendelijke computer gebaseerde diagnostiek op het vlak van de cardiopulmonologie. Het SLAZ heeft gekozen voor de custo cardio 200BT, het neusje van de zalm binnen de custo med ECG productlijn, dat in combinatie met AMiS en een Nucleair Imaging table zorgt voor een “state of the art” ergometrie opstelling.
Het mobiele werkstation AMiS is voorzien van een speciaal ontwikkelde houder voor de ECG boom zodat deze flexibel op de gewenste patiënt hoogte ingesteld kan worden.  


Medisch platform
De AMiS is uitgerust met een geïntegreerde PC waar het medisch platform, custo diagnostic, zorgt voor een volledig ECG management en koppeling naar EPD/PACS. Het diagnostisch platform importeert de correcte patiëntgegevens (DICOM) en het onderzoek wordt eenvoudig gestart vanuit een werklijst. Na voltooiing van de meting is het resultaat direct digitaal beschikbaar op iedere gewenste werkplek voor analyse. Een naadloze integratie en koppeling met de bestaande IT architectuur zorgt voor een functioneel, veilig en prettige workflow.

 
Wennen
De overgang naar een digitale opstelling is wel even wennen. Er zijn geen papieren resultaten meer maar met een klik op de muis is het volledige onderzoek digitaal beschikbaar en kan er eenvoudig geanalyseerd en gerapporteerd worden. Zowel laboranten als Nucleair geneeskundigen zijn blij met de nieuwe opstelling.      


Wij wensen de gebruikers veel plezier met de nieuwe opstelling,  

Customed team,  

Edwin Godijn | Product Specialist
T +31 88 55 06 230 | e.godijn@alphatronmedical.com