English

Nieuws   |   24 december 2015

Rode aarde en dirt tracks

AmrefFlyingDoctors   AmrefDoctors

 

 

 

     
KenyaClassicBedankt   KenyaClassic

 

 

 

In juli 2015 berichtten wij over onze sponsoring van de Kenya Classic van Amref Flying Doctors.
De Kenya Classic is volbracht door het team wat Alphatron Medical heeft gesponsord. De tocht was warm, droog en soms uitputtend. Op de mountainbike circa 400 km, voornamelijk over rode aarde en dirt tracks.

Africa Classic kent geen extreme hoogteverschillen, maar is wel pittig. Naast het avontuur, de fysieke inspanning en mentale uitdaging, geeft Africa Classic je de kans een bijdrage te leveren aan een betere gezondheid in Afrika. Het team heeft op hun route met eigen ogen kunnen zien wat Amref doet met het opgehaalde geld. De bezoeken aan de Amref projecten waren aangrijpend, maar leerzaam en zijn een eye-opener geweest.

Als Alphatron Medical vinden wij het verbeteren van zorgprocessen en het optimaliseren van werk van zorgverleners belangrijk. In Afrika geloven wij in de aanpak van Amref Flying Doctors om de gezondheid van kwetsbare mensen te verbeteren door middel van voorlichting, opleiding en onderzoek met inzet van de lokale bevolking. Wij zijn trots dat we via de sponsoring een bijdrage hebben kunnen leveren aan de verbetering van de gezondheidszorg in Afrika.

Enthousiast geworden? Komend jaar is er weer een Africa Classic.
Voor meer infromatie zie www.africaclassic.nl