English

Productnieuws   |   13 januari 2015

POC-W242 en POC-W212 Medical Touch PC

24” Point-of-Care Medical Touch PC geeft levendige en heldere beelden weer voor o.a. radiologie en endoscopie.

24” Point-of-Care Medical Touch PC 

De 24” Point-of-Care Medical Touch PC is een platte point-of-care terminal van medische kwaliteit met de meest moderne rekenkracht. Het systeem heeft geen ventilator zodat het geluidloos functioneert en uiterst energiezuinig is. Het biedt topprestaties met een 4de generatie Intel® Core™ i7 processor. Met een IPS (In-Plane Switching) display zullen gebruikers schitterende, levendige beelden beleven vanuit iedere hoek. Zelfs met het 24” display weegt de hele unit minder dan 8 kilo en heeft het een profieldiepte van slechts 7 cm.

De POC-W242 heeft een behuizing met IP54-codering waardoor deze beschermd is tegen bacteriën. De point-of-care terminal heeft een uitgebreid verbindingsprofiel met vier USB poorten, één VGA en één HDMi connector. Hij is eveneens uitgerust met twee mini PCIe slots en één PCIe x4 slot voor uitbreidingskaarten. De unit is geschikt voor alle applicaties in levenskritische, medische situaties waarbij veel beelden moeten worden verwerkt.

IPS Technologie Optimaliseert POC-W242 voor Applicaties waarbij veel beelden moeten worden verwerkt.
De POC-W242 gebruikt IPS technologie waardoor de display levendig en helder is, zonder dat kleuren in elkaar overlopen. IPS panelen zijn nauwkeurig en verwerken signalen met hoge snelheid zonder dataverlies door het gebruik van koper bedrading met lage weerstand. Het panel is echt een flat screen, met een donker kader waardoor beelden nog beter afsteken. De wide-viewing-angle support zorgt dat kijkers de beelden vanuit iedere hoek kunnen zien zonder overvloeien. En de Full HD, 1920x1080 resolutie zorgt dat de POC-W242 voortreffelijk presteert bij apps als chirurgische modellen, ICU, Radiologie/PACS, en PDMS. IPS technologie elimineert beeldvervorming bij gebruik van het touch-screen. En het oppervlak is7H hard, met een nauwkeurige 10 pt. multi-touch interface die goed functioneert – zelfs bij het dragen van handschoenen. DICOM presets zorgen voor een compensatiecurve die het vermogen van het oog om verschillende helderheidniveaus waar te nemen, waardoor beelden scherper en meer gedetailleerd worden.

Toepassing van de meest moderne technologie voor kritieke zorg.
De POC-W242 is ontworpen met de meest moderne technologie – van het echte flat screen display en edge-to-edge design zonder vatting tot het 24” IPS LCD panel met optionele P-CAP technologie voor soepele slide control en multi-touch support. Ook onder de motorkap staat de POC-W242 zijn mannetje. Met de laatste 4de generatie Intel® Core™ i7 processor ondersteunt hij iAMT 9.0 (Intel® Active Management Technology) voor management op afstand door uw IT medewerkers; beelden worden in Full HD 1920 x 1080 resolutie gerenderd en hij heeft een compact en smal ontwerp met een gewicht van slechts 8 kg; hij kan gecombineerd worden met de meeste montagesets. De POC-W242 is een bijzonder efficiënte aanvulling voor iedere medische faciliteit. Als er levens op het spel staan is het hebben van de allerbeste, HMI-geoptimaliseerde point-of-care oplossing de enige acceptabele keuze voor een zorginstelling van wereldklasse.

Energiebesparend en medisch gecertificeerd platform met 3 jaar garantie.
De POC-W242 is medisch gecertificeerd en voldoet aan de eisen van de 3e editie van UL60601-1/EN60601-1. Hij is goedgekeurd door de OTO, waardoor u zeker bent van componentbescherming en wordt ondersteund met een garantie van 3 jaar. De energiebesparende eigenschappen en ontwerp zonder fan garandeert een laag energieverbruik en geluidsarme werking. De POC-W242 beschermt tegen bacteriën en infectie. De gecertificeerde IP54 behuizing kan gemakkelijk schoongemaakt worden met bacteriedodende schoonmaakmiddelen. De POC-W242 heeft twee high-speed USB 3.0 poorten en twee USB 2.0 poorten voor snelle datatransfer. Hij gebruikt ook grafische extensies met de laatste technologie waardoor hij drie onafhankelijke displays kan aansturen. Hierdoor kan de POC-W242 complexe applicaties in de OR/ICU runnen of dienen als een centraal “dashboard” dat cruciale data kan leveren om de medische staf te assisteren bij het nemen van levensreddende beslissingen.

Klik hier voor de 24" POC-W242 PDF met specificaties.

Tevens leveren wij ook de 21,5" POC-W212 met ultra slank design en kristal helder beeld.
Klik hier voor de PDF POC-W212