English

Productnieuws   |   05 december 2014

JiveX 4.7 release komt met een breed scala aan nieuwe functionaliteiten

JiveX 4.7 is op 5 december 2014 gereleased en komt met een breed scala aan nieuwe functionaliteiten. Allereerst wordt Windows 8.1 en Windows server 2012 R2 nu officieel ondersteund. Daarnaast zijn er verschillende functionaliteiten toegevoegd en is de product range uitgebreid.  

PACS Driven Workflow
Met de livegang van JiveX Radiologie in Maasstad Ziekenhuis is de study manager van JiveX ontwikkeld als verslag workflow center. In versie 4.7 zit nu officieel de integratie van G2 speech spraakherkenning, status weergave en supervisie workflow.  

Clinical Document manager
De Clinical Document Manager maakt het mogelijk om een uniek ziekenhuisbreed file plan in te richten op basis van categorieën en elementen. Inkomende documenten, video’s, beelden en signalen worden hierdoor automatisch gecategoriseerd. Met de release van JiveX 4.7 wordt eveneens JiveX Medical Archive gelanceerd. Hiermee beschikt de zero footprint webviewer over een patiënt gecentreerde weergave van onderzoeken en documenten. Zo kunnen in 1 overzicht alle data van een patiënt getoond worden. Met een selectie kunnen zelfs de gemaakte beelden en documenten per opname worden weergegeven.  

Archive manager
De Archive manager is volledig vernieuwd. Hiermee is JiveX klaar voor een revisiebestendig archief voor de toekomst. JiveX ondersteund data replicatie, consistency checks, worm archivering en de mogelijkheid tot het volledig splitsen van data van verschillende locaties, afdelingen en modaliteiten. Hierdoor is JiveX volledig geschikt om meerdere ziekenhuizen gescheiden in 1 PACS installatie te draaien.  

Clients
Zowel de zero footprint HTML5 webviewer als de JiveX mobile client zijn verder in functionaliteit uitgebreid. Zo zijn er nieuwe zoek en filteropties opgenomen in de study manager en beschikt deze nu over een preview weergave. Daarnaast kunnen de cutlines worden weergegeven en is het mogelijk om streaming video af te spelen.  

In de Review client en Diagnostic client is het nu mogelijk om een asymmetrische schermindelingen te maken. MIP/MPR functionaliteit is nu volledig afgerond doordat nu ook aangemaakte MPR stacks als een nieuwe serie worden opgeslagen. Onder de rechtermuisknop is een configureerbaar context menu ontwikkeld, waarmee de gebruiker zelf de benodigde viewing functionaliteiten kan selecteren.  Hierdoor worden voor de gebruiker de functionaliteiten overzichtelijker getoond en wordt de afstand van de muis tot de toolbar geminimaliseerd.  

VNA en XDS
Binnen het St. Elisabeth ziekenhuis zijn de JiveX XDS componenten aangesloten op de productieomgeving van UPZuid. JiveX fungeert hier als een XDS consumer, repository en source.

Voor het inplannen van de upgrade en het opvragen van de release notes neem contact op met:  

Martin la Faille | JiveX supportdesk
T +31 88 5506272  | F +31 88 5506201
E m.la.faille@alphatronmedical.com