English

Productnieuws   |   04 april 2014

custo Diagnostic Suite: alle diagnostische onderzoeken direct in het EPD


Met de Custo diagnostic suite introduceert Alphatron Medical een krachtige procesondersteunende applicatie waarmee een groot aantal diagnostische onderzoeken direct gekoppeld wordt met het EPD. Uiteraard gebaseerd op de open standaarden zoals HL7 en DICOM.
  

De Custo diagnostic applicatie vereenvoudigt en optimaliseert de workflow voor alle cardiopulmonale onderzoeken, waaronder Rust en Stress ECG, Holter ECG, Spirometrie, Holter BP, Cardiorevalidatie enTelemonitoring. Bovendien bezorgt de custo diagnostic applicatie de behandelend specialist meer mogelijkheden als het gaat om de wijze waarop onderzoeken digitaal worden gepresenteerd en gerapporteerd.

Een ander voordeel is het bedieningsgemak voor de gebruikers die dagelijks de onderzoeken afnemen en digitaal opslaan via Custo diagnostic in het EPD. Middels een enkele handeling wordt de patiënt geselecteerd en het onderzoek gestart. Zodra het onderzoek wordt beëindigd, zijn de gegevens direct beschikbaar in het hele ziekenhuis!Met de Custo diagnostic interface hebben de gebruikers voor alle type onderzoeken dezelfde werkwijze. De specialist heeft daarnaast meer mogelijkheden over de wijze waarop de onderzoeken gepresenteerd worden.

Voor meer informatie kunt u direct contact opnemen met onze Custo diagnostic product specialist:
Edwin Godijn
e-mail:edwin@alphatronmedical.com
tel.: 088-5506223.