English

Evenementen   |   20 maart 2018

Bezoek Alphatron Medical op Zorg & ICT 2018

 

Zorg & ICT 2018 in Utrecht
De Zorg & ICT is hét Nederlandse congres waar zorgprofessionals en leveranciers elkaar ontmoeten. Gedurende drie dagen hoort u alles over de laatste digitale ontwikkelingen voor de zorg. Uiteraard is Alphatron Medical dit jaar weer aanwezig en kijken wij er naar uit u in Utrecht te ontmoeten!

Alphatron – Innovaties voor de zorg van vandaag!   
Alphatron Medical staat bekend om haar innovatieve producten en diensten die u helpen in de zorg van vandaag. Dus géén verre toekomstmuziek, maar concrete, innovatieve oplossingen die gebruik maken van de nieuwste ontwikkelingen en technologieën. Onze oplossingen zorgen ervoor dat u prettiger en efficiënter kunt werken.

Wat laat Alphatron Medical zien tijdens Zorg & ICT?
Op onze stand vertellen wij u graag meer over onze visie op workflow- en procesoptimalisatie, mobility- en connectivity platforms, medicatieveiligheid en -logistiek, uitwisseling van beelden tussen verschillende zorginstellingen, het betrekken van patiënten in het zorgproces en de laatste ontwikkelingen op het gebied van medische werkplekken. 

U kunt hier ook verschillende innovatieve maatwerkoplossingen zien die wij samen met onze klanten gerealiseerd hebben.

Klik hier voor gratis toegang.

Theatersessies van Alphatron Medical
Kom naar één van onze theatersessies waarin wij onze kennis en ervaring op het gebied van verbetering van zorgprocessen en de nieuwste technologische mogelijkheden aan u presenteren. 

De sessies worden dagelijks gehouden om 10:45 uur in theater 2. 
Schrijft u zich hier snel in zodat u verzekerd bent van een plaats.

Theatersessie: Alphatron Medical brengt flow in de zorg

Vanwege de vergrijzing van de Nederlandse bevolking en de toenemende administratieve druk op de zorg, wordt het steeds belangrijker om blindelings te kunnen vertrouwen op digitale systemen binnen zorginstellingen. Deze systemen dienen werkprocessen binnen de zorg te vereenvoudigen en te verbeteren. Niets is namelijk frustrerender dan dat je blaakt van ambitie maar dat de technologie niet meewerkt. 

Alphatron Medical biedt daarom 'medische workware' waarmee zorgprofessionals soepel en prettig kunnen werken in het complete zorgproces. Die integrale aanpak maakt ons een unieke speler die daadwerkelijk flow in de zorg creëert. Onze specialisten ontwikkelen daarvoor samen met opdrachtgevers complete oplossingen door slimme toepassing en integratie van hard- en software. Van medische werkplekken en het mobiele zorgstation AMiS tot aan routine cardiodiagnostiek en de Healthcare Content Managementsystemen van JiveX en Mach7.

In deze theatersessie delen wij onze kennis en ervaring op het gebied van verbetering van zorgprocessen en de nieuwste technologische mogelijkheden binnen zorginstellingen. Wij laten zien hoe u uw zorgprocessen efficiënt, veilig en betrouwbaar inricht en laten u zien hoe een integrale aanpak in het complete zorgproces er daadwerkelijk toe leidt dat zorgverleners prettig en soepel kunnen werken.


Wat is nieuw tijdens de Zorg & ICT?

Vital Signs integratie in het EPD
met AMiSconnect

Cardio 300, 12-kanaals ECG direct
beschikbaar in het EPD

XDM Netwerk Nederland gaat strijd aan met DVD's WellPoint patiënt zelftest kiosk levert tijdwinst op voor zorgprofessionals