English

Diensten

Trainingen

Alphatron Medical biedt nieuwe en bestaande JiveX PACS gebruikers diverse educatieve trainingen. Het aanbod van ‘blended learning’ bestaat uit klassikale training, e-learning, korte (online) handleidingen of instructies en het faciliteren van praktijkervaring. Het trainingsaanbod wordt door onze applicatiespecialisten volledig afgestemd op de verschillende gebruikersgroepen. Zo zijn er specifieke trainingen voor functioneel beheer, technisch beheer, medische technologie, key users en eindgebruikers.

Advies

Bij het vinden van de juiste oplossing voor uw probleem beperken wij ons niet alleen tot het helpen zoeken en leveren tegen de beste prijs en levertijd. Vanuit onze expertise, praktijkervaring en inlevingsvermogen helpen wij u graag daar waar nodig met praktische oplossingen die bijdragen aan de veiligheid, continuiteit en effectiviteit van uw zorgproces!

Ontwerp

Tijdens de initiatie van elk traject wordt er een functioneel en een technisch ontwerp van de beoogde oplossing opgeleverd. Aan de hand van een uitgebreide inventarisatie van de eisen en wensen van de opdrachtgever wordt in overeenstemming met de opdrachtgever een oplossing bedacht. Deze oplossing wordt uitgewerkt in een functioneel ontwerp, waarin voornamelijk de interactie tussen mensen, informatie en processen in kaart worden gebracht. Aan de hand van een, door de opdrachtgever goedgekeurd functioneel ontwerp wordt een technisch ontwerp gemaakt. Het technisch ontwerp richt zich meer op de manier waarop de oplossing technisch zal worden verwezenlijkt. Beide ontwerpen vormen samen de blauwdruk van de oplossing.

Projectmanagement

De projectleiders van Alphatron Medical zijn deskundig op het gebied van zowel projectmanagement en het product JiveX. Zij hebben rijke ervaring met JiveX PACS implementaties en optimalisatie trajecten bij ruim 25 zorginstellingen. Alphatron Medical is nauw betrokken vanaf de initiatie tot en met de afronding van het project. Dit geldt voor vervangingstrajecten van een Radiologie PACS als ook bij instellingsbrede PACS II implementatie trajecten, welke een relatief lange doorlooptijd kunnen hebben.

Installatie en onderhoud

Met de dienstverlening van Alphatron Medical Systems kiest u voor zekerheid en duurzaamheid op een wijze die bij uw organisatie past. Belangrijk uitgangspunt is het professioneel plaatsen en onderhouden van uw medische ICT apparatuur. Dit kan u behoeden voor dure reparaties op lange termijn en zorgt voor een optimale beschikbaarheid van uw apparatuur. Met onze dienstverlening ontlasten wij uw technische afdeling en garanderen wij u vakkundige plaatsing, installatie, onderhoud en een betrouwbare service.